English Deutsch

Propozycje menu

Świadczymy usługi cateringowe dla grup liczących 2-200 osób. Obsługujemy imprezy i spotkania o bardzo różnym charakterze, takie jak:

  • śniadania biznesowe,
  • lunche,
  • przyjęcia domowe,
  • bankiety,
  • spotkania biznesowe,
  • imprezy plenerowe,
  • obiady pracownicze,
  • uroczyste kolacje. 

W zakresie organizacji imprez współpracujemy z najlepszymi cukierniami, firmami animacyjnymi oraz agencjami muzycznymi, co w połączeniu z naszą ofertą daje gwarancję najwyższego poziomu usług.

Zapraszamy do zapoznania się z propozycjami potraw cateringowych.

 

Zupy podane w cateringowym kociołku ( podtrzymującym ciepło )

  • Krem z pomidora, Krem grzybowy, Zupa cebulowa, Żurek staropolski, , Krem z  brokułów, Krem z kalafiora / 1 porcja – 20.00 zł

Dania mięsne ( mogą być podane w cateringowym podgrzewaczu lub na zimno )

  • Pierś kurczęcia faszerowana brokułem i szpinakiem z serem gorgonzolą /1 porcja – 25.00 zł
  • De volaille z masłem i pietruszką / 1 porcja – 20.00 zł
  • Zrazy wieprzowe w ciemnym sosie / 1 porcja – 25.00 zł
  • Bitki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów / 1 porcja -  25.00 zł
  • Karkówka wieprzowa na kapuście / 1 porcja – 24.00 zł
  • Polędwiczki wieprzowe z mozzarellą i suszonym pomidorem / 1 porcja – 26.00 zł
  • Morszczuk z pieca podany z sosem porowym / 1 porcja - 26.00 zł
  • Łosoś pieczony na koprze z warzywami grillowanymi / 1 porcja - 28.00 zł

Zakąski zimne

  • 1 plater poniższych zakąsek mięsnych : - 150 zł ( około 25 sztuk )/ sztuka x 1 sztuki  
Roladki drobiowe nadziewane złocistym serem gorgonzola
Polędwiczki wieprzowe nadziewane musem paprykowym
Roladki drobiowe faszerowana szpinakiem i serem feta
Roladki z cukinii z fetą i serkiem śmietankowym
  • Tortille z kurczakiem, rucolą, pomidorem i cebulą podane z dipem czosnkowym – 1 plater ( około 20 sztuk ) / 100 zł
  • Carpaccio z buraka z fetą i rukolą z dodatkiem orzechów włoskich – 1 plater / 60 zł
  • Tatar wołowy – 35 zł / porcja
  • Kanapki bankietowe– 7 sztuk porcja / 28 zł – porcja
  • Grzanki z pastą serową i rukolą – 7 sztuk porcja / 25 zł  
  • Mini burgery mięsne – 1 sztuka / 16 zł
  • Ryba w occie ( miska 3 porcje ) – 60 zł
  • Rogaliki francuskie ze szpinakiem i serem feta oraz suszonym pomidorem - 6 zł / sztuka
  • Chrupiące panini z szynką włoską i mozzarellą – 1 sztuka / 16 zł
  • Chrupiące panini z farszem pieczarkowym – 1 sztuka / 16 zł

Sałatki

  • Sałatka grecka z serem feta i oliwkami – 1 plater około 3 porcje - 75 zł
  • Sałatka z kurczakiem i pomarańczą z pestkami granatu – 1 plater około 3 porcje – 80 zł
  • Sałatka z krewetkami z grzanką i sosem czosnkowym – 1 plater około 3 porcje - 90 zł
  • Sałatka jarzynową – miska 3 porcje - 60 zł

 

W naszej ofercie posiadamy również dowóz zamówionych potraw w podgrzewaczach utrzymujących ciepło, aranżację bufetów wraz z dekoracją oraz wypożyczenie naczyń porcelanowych.

 

Catering 2024

  • Wspaniałe
    wesela

    Uroczyste
    komunie

  • Profesjonalny
    catering

    Konferencje i
    szkolenia

  • Imprezy
    okolicznościowe

    Wirtualny
    spacer

  • Sala
    klubowa

    Bankiety i
    przyjęcia

Jak do nas trafić

Dane kontaktowe

GRINGO - hotel i restauracja

ul. Ogrodowa 25
64-920 Piła

 

tel.: (+48) 67 353 24 40
kom: (+48) 607 390 341

e-mail: restauracja@gringo.pila.pl


Tarcza PFR
Copyright © 2006 - 2013  |  GRINGO - hotel i restauracja
Projekt i realizacja KAMPEKI