English Deutsch

Menu jesienne

 

Sałatka z kawałkami pieczonej dyni

na rukoli z orzechami 

 

Cena:  16 zł     (porcja ok. 150 g)

 

Risotto z dynią i borowikami 

 

Cena:  22 zł     (porcja ok. 180 g)

 

Roladki drobiowe faszerowane dynią i camembertem

podane z zapiekanymi ziemniakami z sosem z rukoli

 

Cena:  25 zł     (porcja ok. 180 g)

 

Pieczony łosoś w marynacie pieprzowej

podany na sałatce z buraka z purée ziemniaczanym

 

Cena:  27 zł     (porcja ok. 180 g)

 

 

  • Wspaniałe
    wesela

    Uroczyste
    komunie

  • Profesjonalny
    catering

    Konferencje i
    szkolenia

  • Imprezy
    okolicznościowe

    Wirtualny
    spacer

  • Sala
    klubowa

    Bankiety i
    przyjęcia

Jak do nas trafić

Dane kontaktowe

GRINGO - hotel i restauracja

ul. Ogrodowa 25
64-920 Piła

 

tel.: (+48) 67 353 24 40
kom: (+48) 607 390 341

e-mail: restauracja@gringo.pila.pl

Copyright © 2006 - 2013  |  GRINGO - hotel i restauracja
Projekt i realizacja KAMPEKI